logga_1024x225.gif
Hem Massage Blekning / borttagning tatuering Tinnitus Skoinlägg Kontakt

Massage - så fungerar det!

Vi som arbetar som massörer är professionellt välutbildade yrkesutövare som uppfyller ett antal uppställda krav på utbildning och seriositet i yrkesrollen. Vi på Hälsocenter i närke har över 10-års erfarenhet som massörer.

Massage är en manuell teknik för att genom en kombination av tryck och töjning bearbeta i huvudsak hud och muskelvävnad.

Så fungerar massage:

  Gör spända muskler mjuka och elastiska

  Ökar blod och lymfcirkulationen i musklerna

  Motverkar stress och har en lugnande effekt på nervsystemet

  Motverkar ärrbildningar efter skador i muskelvävnad

  Ökar kroppens allmänna välbefinnande

Vad kan behandlas?

De vanligaste besvären sitter i nacke & rygg och kan bero på ett statiskt arbete som exempelvis kontorsarbete,yrkeschaufför,målare,lokalvårdare,frisörer,tandläkare,snickare mfl.

Huvudvärk,yrsel, smärta, stelhet, inflammationer är vanliga arbetsrelaterade besvär och kan behandlas framgångsrikt. Vi behandlar även besvär som ischias,ryggskott,tennisarmbåge, höftbesvär , ja till och med tinnitus med massage.

Hur ofta?

Ibland kan en behandling räcka men oftast behövs 2-3 behandlingar då besvären kan ha pågått en längre tid och då behövs fler behandlingar. En behandling pågår vanligen på 30min men kan ibland bli lite längre. Vi har dessutom bra priser på alla våra behandlingar. Du kan även köpa presentkort hos oss.

Har du några frågor eller funderingar eller bara boka tid är du välkommen att höra av dej.

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


Hälsocenter i Närke   Karlslundsgatan 20   703 41   Örebro  Tel:  019-265650   e-post: info@halsocenter-narke.se