Hälsocenter i Närke

Effektiv massage i Örebro

Förebygger och behandlar dina besvär!​

Massage Örebro

finsk klassisk massage i örebro

Många går och har besvär i nacke, axlar och rygg. För det mesta i onödan då effektiv hjälp finns att tillgå i massage. Statiska och monotona arbeten gör muskler spända och stela vilket leder till en cirkulationsstörning som då kan leda till en inflammation.

Massage gör spända muskler mjuka och elastiska, ökar blod & lymfcirkulation, motverkar ärrbildningar efter skador i muskelvävnad.
Dessutom utlöser massage hormonet oxytocin som har en avslappnande och lugnande effekt på nervsystemet.

Förutom den klassiska massagen arbetar vi mycket med specialbehandling vid tinnitus. Här kan vi visa på mycket goda resultat vid behandling och många kommer långväga ifrån för hjälp med sin tinnitus.

Vad kan behandlas med massage?

Massage kan både förebygga och behandla problem såsom

Kanske utför du arbete i obekväma lägen? Då kan musklerna bli korta och spända och värk kan uppstå. Kanske du tränar eller håller på med idrott så är det viktigt att hålla igång musklerna så de blir mjuka och mer följsamma. Du får också en bättre cirkulation i området som gör att kroppen bättre kan självläka. Det är viktigt att efter en behandling dricka mycket så slaggprodukterna lättare avlägsnas ur kroppen.

Ibland kan en behandling räcka men oftast behövs 2-3 behandlingar då besvären kan ha pågått en längre tid och då behövs fler behandlingar. En behandling pågår vanligen på 30min men kan ibland bli lite längre. Och du!…dessutom bra priser på alla våra behandlingar.

Ja, vi tar emot kommunens och landstingets friskvårdsaktivitet E-Passi.

Då betalar du inget när du besöker oss.

Har du friskvård från ditt företag så kan vi fakturera hela eller delar av kostnaden direkt till företaget.